نحوه انتخاب پمپ کف کش

دوشنبه 15 شهريور 1400
15:41
zg

پمپ کف کش دارای انواع گوناگونی هستند که از جهات مختلف به انواع زیر تقسیم می شوند.

  1. پمپ کف کش ساده
  2. پمپ کف کش فلوتر دار (شامل قطع کن برقی)
  3. پمپ کف کش آب از بغل
  4. پمپ کف کش آب از رو
  5. پمپ کفکش آب خنک (که در آن موتور به وسیله آب خنک می‌شود)
  6. پمپ کفکش روغن خنک (که در آن موتور به وسیله روغن خنک می‌شود)
  7. پمپ کفکش خازن داخل
  8. پمپ کفکش خازن بیرون (تک فاز)
  9. پمپ کف کش تک فاز
  10. پمپ کف کش سه فاز

پمپ کف کش تکفاز با دهانه خروجی درسایز های ۱ و ¼ 1 و ۲ و ۳ اینچ و پمپ کفکش‌ سه فاز با دهانه خروجی ۲ و ۳ و ۴ و ۶ اینچ ساخته می‌شوند.

با توجه به گستردگی انواع پمپ کفکش ، انتخاب بهترین و مناسب ترین پمپ کفکش به تخصص نیاز دارد، بنابراین پیشنهاد می‌شود جهت انتخاب مناسب ترین پمپ کف کش با کارشناسان شرکت بامین تهویه تماس حاصل نمایید تا بهترین پمپ کف کش متناسب با نیاز خود را به سهولت تهیه نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده مشخصات فنی انواع پمپ کفکش و لجن کش در معتبرترین برندها به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید. روی لینک زیر کلیک کنید.

قیمت پمپ کف کش


[ بازدید : 115 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ارزانترین پمپ کفکش

چهارشنبه 20 مرداد 1400
13:03
zg

اگر به دنبال راهی برای از بین بردن آب پساب کثیف ، بدون کمک جریان گرانشی هستید ، یک پمپ کفکش با کیفیت بالا و مؤثر ، راه حل مناسبی برای شما است.

پمپ های کف کش به منظور جابجایی مایعات و مواد جامد از یک مکان به مکان دیگر طراحی شده اند در حالی که نمی توان برای انجام کار به آن گرانشی اعتماد کرد - به عنوان مثال ، اگر خط لوله کشی شما به سمت بالا یا افقی به سمت سیستم فاضلاب حرکت کند. پمپ کفکش را می توان در پایین ترین نقطه حوضه فاضلاب نصب کرد و در آنجا فشار کافی برای رسیدن آب به آنجا که باید باشد ایجاد می کند.

پمپ کفکش


پیشنهاد مطالعه : انواع پمپ کف کش



پمپ های کفکش برای طیف گسترده ای از کاربردهای داخلی و تجاری مناسب است. در اصل ، آنها می توانند در هر ملکی با اتاقهای ایجاد کننده فاضلاب در زیر خط لوله اصلی فاضلاب استفاده شوند - بنابراین تخلیه گرانش غیرممکن است. این که آیا شما یک میخانه را با یک زیرزمین مجهز مدیریت می کنید یا یک خانه خانوادگی با یک حمام زیرزمینی دارید ، یک سیستم پمپ کفکش دقیقاً همان چیزی است که برای حل مشکلات فاضلاب خود نیاز دارید.


ارائه دهنده پمپ کفکش

در اینجا در پمپ های کفکش ، ما در صنعت برای راه حل های پمپاژ موثر و در عین حال اقتصادی شناخته شده هستیم. ما در حال حاضر طیف فوق العاده ای از پمپ های کف کش و ایستگاه های پمپاژ فاضلاب ، از جمله پمپ های کف کش تجاری و خانگی ، پمپ های کفکش زیر آب و پمپ هایی را ارائه می دهیم که می توانند با موفقیت مایعات و مواد جامد را اداره کنند. نصب و نگهداری هر مدل بسیار باورنکردنی است ، و می توان از آنها در خواصی که به منبع تغذیه وصل شده اند و مواردی که نیستند ، استفاده کرد.

نوع و اندازه دقیق پمپ کف کش مورد نیاز شما به نوع زباله مورد نیاز برای مدیریت و محل قرارگیری فاضلاب در رابطه با فاضلاب بستگی دارد. یکی از بهترین محصولات ما پمپ کفکش توان تک است. این مدل خاص می تواند برای آب در حال جابجایی فاضلاب و جمع آوری و تخلیه آب باران سنگین مورد استفاده قرار گیرد. این عمق غوطه وری از 10 متر برخوردار است و اغلب در رابطه با ایستگاه پمپاژ فاضلاب مورد استفاده قرار می گیرد.

در ادامه می توانید اطلاعات فنی، تصاویر و لیست قیمت پمپ کف کش را در وبسایت بامین تهویه مشاهده نمایید.

[ بازدید : 129 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

تفاوت پمپ کفکش و پمپ شناور

چهارشنبه 22 ارديبهشت 1400
15:20
zg

اغلب پمپ های شناور چند پروانه و دیفیوز دارند در حالی که پمپ های کف کش دارای یک تا دو پروانه هستند.

ایجاد فشارهای بالا با حداقل مصرف انرژی می شود نتیجه و بازخورد طراحی پمپ های شناور با تعداد پروانه بیشتر است.

معمولا پمپ کفکش برای آبرسانی در ارتفاع های کم طراحی شده اند که بعضی از پمپ های کفکش که در داخل کشور تولید شده اند ، تا ارتفاع 180 متر را پشتیبانی می کنند و در مواردی که برق مصرفی پمپ از اهمیتی ویژه ای برخوردار است استفاده از پمپ های شناور بجای پمپ های کف کش توصیه می شود. پمپ های شناور قابلیت تولید فشار تا 50 بار معادل500 متر ارتفاع ستون آب را دارا می باشند.

پمپ های شناور از دو قسمت الکتروموتور و پمپ بصورت مجزا تشکیل شده اند که بواسطه فلنج با هم کوپل می شوند، در حالی که در پمپ های کفکش الکتروموتور و پمپ بصورت یک پارچه طراحی شده است. طراحی پمپ های شناور بصورت مجزا می باشد که این مورد را می توان از مزایای پمپ های شناور بر شمرد. و در مواردی که الکتروموتور نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشد، براحتی بدون باز کردن پمپ امکان پذیر است.

پمپ های شناور آب را از قسمت میانی مکش می کنند اما در پمپ های کف کش از قسمت پایین آب مکش می شود.

اغلب در پمپ کف کش تک فاز خازن در درون پمپ تعبیه می شود، اما در پمپ شناور تکفاز به دلیل محدودیت فضا، خازن بصورت جداگانه ارائه می شود که می تواند در درون تابلو برق نصب شود.

قطر پمپ های شناور در یک دبی یکسان با پمپ های کفکش، بسیار کمتر می باشد و قابلیت نصب در چاه های مته ای را دارد. معمولا قطر پمپ های شناور بین 3 تا 12 اینچ می باشد، اما قطر پمپ های کف کش از 10 اینچ به بالا است.

انواع پمپ کفکش از نظر نحوه نصب

  1. پمپ کف کش ثابت
  2. پمپ کف کش متحرک

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده مشخصات فنی و قیمت پمپ کفکش به وبسایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.


[ بازدید : 118 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

پمپ کف کش خانگی توان تک

شنبه 11 ارديبهشت 1400
13:51
zg

پمپ کفکش توان تک از محصولات شرکت توان تک که از سال ۱۳۶۲ تولید انواع محصولات کشاورزی شروع به فعالیت کرد این شرکت در ابتدای امر با طراحی و تولید یک مدل کف کش بنیانگذار مسیری شد که هم اکنون این شرکت را یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انواع پمپ کف کش در داخل کشور تبدیل کرد.

انواع پمپ کفکش توان تک عبارتند از:

  1. پمپ لجن کش توان تک
  2. پمپ کف کش خانگی توان تک
  3. پمپ کف کش صنعتی توان تک
  4. پمپ کف کش فاضلابی توان تک
  5. الکتروپمپ خانگی توان تک
  6. الکترو پمپ شوفاژی توان تک

پمپ کف کش خانگی توان تک برای مصرف کوچک و خانگی مورد استفاده قرار می گیرد می توان در داخل استخر چاه دستگاه های کوچک آبیاری بارانی و ماسه ها و نقاط آب گرفته که احتیاج به تخلیه سریع دارند استفاده نمود پروانه این مدل از بانک ها از دو نوع بسته و باز از جنس استنلس استیل و آلومینیوم فشرده می باشد تمام استیل آن برای آقای تمیز و نوع آلومینیوم آن برای آقای کسی استفاده می شود الکتروموتور پمپ کاملا ضد نفوذ آب بوده و می‌تواند حداکثر ۳۰ متر را انکار کند این مدل از کمتر از دو نوع ساده و فلوریدا تولید و حداکثر دمای مناسب برای کارکرد این ۴۰ درجه می باشد این پمپ در ۸ مدل برچسب ها ظرفیت و کاربردهای مختلف در دو نوع تک فاز و سه فاز طراحی و تولید می گردند.

ویژگی های پمپ کفکش توان تک

  1. کیفیت بسیار بالا
  2. قیمت مناسب
  3. وجود قطعات یدکی فراوان در بازار
  4. راندمان بالا
  5. نصب آسان

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده قیمت پمپ کفکش و خرید پمپ کفکش به سایت بامین تهویه مراجعه نمایید.


[ بازدید : 132 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

پمپ کفکش چیست؟

شنبه 28 فروردين 1400
16:10
zg

پمپ کفکش

فاضلاب از محل اسکان توسط سیستم ویژه ای اداره می شود که پمپ کفکش در آن بخش مهمی است.

DESMI انواع مختلفی از پمپ های کفکش را فراهم می کند - هر دو پمپ حفره مترقی و پمپ های گریز از مرکز. برخی از مواد جامد و ذرات باید در فاضلاب فاضلاب پیش بینی شود بنابراین پمپ هایی با پروانه باز مانند پمپ SA از DESMI یک جایگزین عالی است.

پمپ کفکش چیست؟

یک پمپ کف کش مایعات و مواد جامد فاضلاب را از یک مکان به مکان دیگر منتقل می کند. آنها معمولاً هنگام استفاده از فاضلاب از طریق گرانش مورد استفاده قرار می گیرند. اگر فاضلاب کمتر از فاضلاب باشد و از پمپ کفکش برای انتقال مایع به فاضلاب استفاده می شود. پمپ های کف کش معمولاً دارای پروانه گرداب ، کانال یا کفکش هستند ، این پروانه ها برای اداره محتوای جامد موجود در فاضلاب مناسب هستند. متداول ترین پمپ های کفکش انواع گذرگاه های آزاد هستند که باعث می شوند مواد جامد از طریق پمپ عبور کنند در حالی که با استفاده از نیروی گریز از مرکز برای انتقال فاضلاب استفاده می شوند.

پمپاژ فاضلاب در مقیاس کوچک معمولاً توسط یک پمپ زیر آب انجام می شود.

این امر در اوایل دهه 1960 رواج پیدا کرد ، هنگامی که یک سیستم ریلی راهنمائی برای بلند کردن پمپ زیر آب از ایستگاه پمپ برای تعمیر ساخته شد و به کار کثیف و گاه خطرناک اعزام افراد به فاضلاب یا گودال مرطوب خاتمه داد. رشد پمپ غوطه وری برای پمپاژ فاضلاب از آن زمان بسیار چشمگیر بوده است ، به عنوان تعداد فزاینده ای از خبره ها و توسعه دهندگان از مزایای آن مطلع شدند.

سه کلاس از پمپ های کفکش وجود دارد:

پمپ های کوچکتر از زیر آب ، که در کاربردهای تجاری داخلی و سبک مورد استفاده قرار می گیرند ، معمولاً تا 55 میلی متر (2.2 اینچ) مواد جامد کروی دارند و از 75/0 تا 2/2 کیلووات (1.01 تا 2.95 اسب بخار) دارند.

پمپ های بزرگتر از زیر آب ، دارای 65 میلی متر (2.6 اینچ) و مواد جامد بزرگتر بوده و معمولاً دارای حداقل 80 میلی متر تخلیه (3.1 اینچ) می باشد. آنها به طور کلی در کاربردهای شهری و صنعتی برای پمپاژ فاضلاب و انواع فاضلاب صنعتی استفاده می شوند.

پمپ کف کش غوطه وری که برای کنترل غلظت های بیشتر مواد جامد و / یا مواد جامد سخت تر که پمپ های کفکش معمولی نمی توانند از آن استفاده کنند ، استفاده می شود. پمپ های کفکش عموماً در کاربردهای فاضلاب شهری و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند و با مهار آن دسته از مواد جامد که ممکن است انواع دیگر پمپ های غوطه وری را مهار کنند ، عملکرد بدون انسداد را فراهم می کند.

پمپ های غوطه وری معمولاً در یک ایستگاه پمپ بسته بندی شده استفاده می شوند که تخلیه توسط نیروی جاذبه امکان پذیر نیست.

پمپ کفکش از نوع عمودی نیز سالهاست که مورد استفاده قرار می گیرد. آنها دارای موتور بالاتر از کف هستند بنابراین کار با موتور بدون ورود به گودال فاضلاب پمپ لجن کش قابل انجام است.

پمپ کفکش (همچنین پمپ پساب) انتقال آب آلوده را غالباً با مقادیر زیاد محتوای جامد درشت امکان پذیر می کند. اینها ممکن است منشأ آلی ، معدنی یا معدنی داشته باشند. پمپ کفکش معمولاً به صورت صنعتی (برای دفع آب خورنده یا ساینده) و عمومی (برای دفع و / یا تمیز کردن آب باران ، گل و لای مدفوع) تقسیم می شوند. برای این کار می توان پمپ ها را هم مرطوب و هم خشک کرد.

برای مشاهده منبع مطلب، قیمت پمپ کفکش و خرید پمپ کفکش به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.


[ بازدید : 122 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

پمپ لجن کش چیست ؟

چهارشنبه 29 بهمن 1399
12:26
zg

پمپ لجن کش

پمپ لجن کش از پمپ‌های سانتریفیوژ اصطلاحا گریز از مرکز است. در پمپ های لجن کش نیز همانند پمپ کفکش سیال (آب) همراه با ذارات معلقی مانند آب‌هایی که گل‌آلود هستند و انواع فاضلاب‌ها پمپاژ می‌شوند. پمپ‌ کفکش برای پمپاژ سیالاتی که دارای ذرات جامد، معلق، فاضلاب، الیاف بلند، آب گل‌آلود و ... کاربرد دارد. به پمپ های لجن کش اصطلاحا پمپ‌های فاضلابی نیز گفته می‌شود.

پمپ های لجن کش با الکتروموتورها روشن می شوند از این رو به پمپ لجن کش الکترو پمپ لجن کش نیز می‌گویند. پمپ‌های لجن کش نیز شامل یک عدد پمپ گریز از مرکز هستند که دارای محوری عمودی می‌باشد. موتور الکتریکی موجود در پمپ های لجن کش سبب ایجاد انرژی جنبشی در پمپ می شود که این انرژی سیال را به حرکت در می آورد.

نوع برق مصرفی در الکتروموتورپمپ های لجن کش تک فاز یا سه فاز هستند که با دور موتور 900 ، 1500 و 3000 دور در دقیقه می‌باشد. الکتروپمپ‌های لجن کش با دور موتور کمتر برای پمپاژ سیالات آلوده تر کاربرد دارند.

پمپ‌های لجن کش تکفاز در دو مدل خازن داخلی و خازن بیرونی تولید و به بازار عرضه می شوند.


جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده قیمت پمپ کفکش و لجن کش و خرید پمپ کفکش و لجن کش به سایت بامین تهویه مراجعه نمایید.


[ بازدید : 164 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

پاسخ به سوالات رایج درباره بوستر پمپ

دوشنبه 15 دی 1399
16:35
zg

بوستر پمپ چیست؟

بوستر پمپ وظیفه افزایش فشار سیال را بعهده دارد. بوستر پمپ یک دستگاه مرتبط به هم و یکپارچه ای می باشد که از چندین الکترو پمپ تشکیل شده است که در آن دو یا چند پمپ به صورت موازی به یکدیگر متصل شده اند تا مجموع آب مصرفی و مجموع فشار وارد شده بر سیستم را تأمین نمایند.

بوستر پمپ


چرا از بوستر پمپ استفاده می شود؟

به دلایل مختلفی ممکن است در آبرسانی با کاهش فشار مواجه شویم جهت رفع آن از بوستر پمپ استفاده می شود.

کاهش فشار در مجتمع های مسکونی به دلیل استفاده تعداد افراد زیاد رخ می دهد.

در ساختمان های مرتفع امکان کاهش فشار در طبقات آخر وجود دارد

در پروژه های آبیاری قطره ای به دلیل ضرورت رساندن آب با فشار یکسان از بوستر پمپ آبرسانی استفاده می شود.

در آبرسانی به زمین های کشاورزی به دلیل وسیع بودن آن امکان کاهش فشار و عدم آبرسانی در نقاط دور از منبع وجود دارد

بوستر پمپ آتش نشانی در سیستم اطفاء حریق ساختمان های که از آن استفاده می کنند وجود دارد.

بوستر پمپ به طور کلی از یک مکانیسم ساده که غالباً حاوی تنها یک مرحله افزایش فشار شبکه آبرسانی است در حال حاضر برای افزایش فشار سیال استفاده مینماید.

وظیفه بوسترپمپ افزایش فشار لازم برای تامین شبکه مصرف ساختمان های بسیار مرتفع می باشد که از این حیث بسیار عالی می باشد.


پمپ های بوستر پمپ چه وظیفه ای دارند؟

جهت تامین هد و دبی کل بوستر پمپ از یک یا چند پمپ استفاده می شود که آن را پمپ اصلی می نامند.

از یک پمپ کوچکتری جهت تامین دبی کمتر استفاده می شود که به آن جوکی پمپ می گویند.

استفاده از جوکی پمپ یا جوکی پمپ ضمن کاهش مصرف انرژی از مستهلک شدن پمپ بزرگ نیز جلوگیری می کند.

آبدهی این پمپ از پمپ بزرگ کمتر بوده و به آن پمپ پیشرو هم می گویند.

جهت کارکرد بوستر پمپ بدون وقفه از پمپ رزرو استفاده می شود زیرا در برخی مکان ها مانند بیمارستان ها و کارخانجات عدم آبرسانی باعث وارد شدن خسارات جدی می شود.


عملکرد شیر یکطرفه در بوستر پمپ

جلوگیری از برگشت آب در هنگام خاموش بودن پمپ بر عهده ی شیر یکطرفه می باشد.استفاده از شیریکرفه در بوستر پمپ باعث عدم حرکت آب در خلاف جهت پمپاژ می شود.شیر یکطرفه سبب می شود آب و یا سیال فقط در یک جهت عبور کنند.

شیرهای مورد استفاده در بوستر پمپ شامل سه دسته و به شرح زیر می باشند.شیر یکطرفه بخار ( شیریکطرفه طرح یورک)شیر یکطرفه دریچه ایشیر یکطرفه کره ای (توپی)


چرا از لرزه گیر در بوستر پمپ استفاده می شود؟

در خط لوله، برخی از تجهیزات ساختمانی مانند بوستر پمپ، فن، کمپرسور و .... دارای ارتعاش و لرزش هایی هستند که باعث ایجاد سروصدا و استهلاک زود هنگام خط لوله و سایر قطعات می شود برای جلوگیری از انتقال لرزش بوستر پمپ به شبکه لوله کشی استفاده از ضد ارتعاش یا لرزه گیر رایج می باشد.

به طور معمول لرزه گیر ها را در دهانه مکش و دهش بوستر پمپ نصب می کنند.

از لرزه گیر در بوستر پمپ در خروجی و ورودی هر پمپ استفاده می شود چرا که با افزایش دبی خروجی از پمپ ارتعاشات بوستر پمپ نیز افزایش می یابد.

سایز معمول لرزه گیرها بین 25/1 تا 10 اینچ می باشد ساختار داخلی لرزه گیر هایی با سایز بالاتر از 10 اینچ فلزی می باشد.


اتصال به روش جوشی در لرزه گیرهای بوستر پمپ

لرزه گیرهای جوشی بوستر پمپ

این از مزیت های استفاده از فلنچ های جوشی، صرف هزینه ی کم تر و ساده تر بودن کار می باشد.

این نوع لرزه گیرها را را از جنس فلز (آکاردئونی) می سازند.

لرزه گیرهای جوشی ضامن سلامت تاسیسات ساختمانی از جمله لوله های آب داغ، خطوط لوله مواد شیمیایی و لوله های نفت و لوله های آب داغ هستند چرا که تمامی حرکات کششی و زاویه ای اضافی قطعات لرزش ها و شوک های موجود را جذب می کند.

لرزه گیرهای جوشی شامل لرزه گیر استیل، لرزه گیر مهردار و بدون مهار می باشد.


در ادامه می توانید جهت دریافت مشاوره فنی جهت انتخاب بهترین بوستر پمپ آبرسانی خانگی و آتش نشانی و مشاهده قیمت بوستر پمپ ، به سایت بامین تهویه مراجعه نموده و با کارشناسان فنی ما در تماس باشد.


[ بازدید : 181 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ضرورت خرید بوستر پمپ در چیست؟

يکشنبه 16 آذر 1399
15:00
zg

بوستر پمپ ها که از چند پمپ تشکیل شده اند، برای افزایش فشار آب به خطوط اصلی آب متصل هستند تا در مواردی مانند شبکه های لوله های گسترده ، تغییر ارتفاع در ساختمان های چند طبقه و موارد دیگر فشار آب را جبران نمایند. اگر ساختمان شما بسیار بزرگ باشد یا نیاز به آب صنعتی داشته باشید ، یک پمپ تقویت کننده فشار یا اصطلاحا بوستر پمپ هرگونه نقص موجود در آبرسانی شهرداری را جبران می کند. در واقع بوستر پمپ ماشینی است با قابلیت افزایش فشار سیال.


ضرورت استفاده از بوستر پمپ

چند دلیل وجود دارد که سبب نیاز شما به بوستر پمپ خواهد شد. ممکن است شما در انتهای یک خط تأمین باشید، به این معنی که شما با کاهش فشار آب بیشتر از آنچه که پیش بینی می کردید، مواجه هستید. دوم ، ممکن است شما یک ساختمان گسترده و چند طبقه با لوله های بسیار بیشتر از آنچه شهرداری طراحی شده برای ارائه خدمات داشته باشد.

در هر دو حالت ، آب باید به اندازه کافی از لوله عبور کند و به همین دلیل ، اصطکاک شروع به کند شدن جریان آب می کند. این پمپ ها برای عملکرد مناسب لوله کشی ضروری هستند.

از بوستر پمپ برای آب رسانی ساختمان ها، نقل و انتقالات سیالات مختلف از مکانی به مکانی دیگر استفاده می شود. بوستر پمپ ها دارای انواع گوناگونی هستند که هر کدام از آن ها کاربردهای متفاوتی دارند.


بوستر پمپ آتش نشانی

بوستر پمپ آتشنشانی شبیه به یک کمپرسور گاز عمل می کند و دارای مکانیسم ساده ای می باشد. با توجه به این که بوسترپمپ می تواند با افزایش فشار سیالات، آن ها را تا ارتفاعات زیادی بالا ببرد، در فرایند آتشنشانی نیز کاربرد زیادی دارد.

جهت بررسی مشخصات فنی بوستر پمپ و اطلاع از قیمت انواع بوستر پمپ آبرسانی و آتش نشانی به لینک زیر مراجعه نمائید.

http://www.bamintahvie.com/category/pump-boster-pump/بوستر-پمپ-آبرسانی-و-آتش-نشانی


موضوعات: بوستر پمپ,
[ بازدید : 184 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

تفاوت پمپ و بوستر پمپ در چیست؟

يکشنبه 16 آذر 1399
14:48
zg

چرا از بوستر پمپ استفاده میکنیم؟

در مکان هایی که حجم و فشار آب مصرفی از حجم و فشار آب لوله کشی شهری بیشتر باشد از پمپ آب استفاده میکنیم؛ حال اگر نصب یک پمپ آب جوابگوی نیاز نباشد، باید یک بوستر پمپ نصب کنیم.

بوستر پمپ از چیدمان موازی چند الکتروپمپ تشکیل میشود که به وسیله یک استراکچر (بدنه محکم) به یکدیگر متصل شده اند و جهت تأمین و تنظیم فشار آب در سیستم های آبرسانی مختلف نظیر سیستم های اطفاء حریق و آتش نشانی ساختمانها، سیستم آبرسانی دربرج ها و ساختمان های بلند مرتبه، فرودگاه ها، بیمارستان ها، مراکز تفریحی آبی، مراکز مختلف صنعتی و آبیاری تحت فشار در مزارع مکانیزه از بوستر پمپ استفاده می شود.

ساخت بوستر پمپ طبق اطلاعات فنی مورد نیاز شما با بهترین متریال، قیمت و گارانتی در بامین تهویه.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده اطلاعات فنی، تصاویر و قیمت بوستر پمپ های آبرسانی و آتش نشانی به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.


[ بازدید : 178 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

بوستر پمپ چیست؟

يکشنبه 16 آذر 1399
14:42
zg

بوستر پمپ به مجموعه ای ساختار یافته از پمپها، شیرآلات، کلکتورها، شاسی، لرزه گیر، منبع تحت فشار و تابلو برق گفته می شود که وظیفه پمپاژ سیال یا آب را دارند .

انواع بوستر پمپ

بوستر پمپ ها در دو نوع بوستر پمپ خانگی (آبرسانی) و بوستر پمپ آتش نشانی طراحی و تولید میشوند.


اجزاء بوستر پمپ

انواع بوستر پمپ ها با توجه به نوع کاربری آنها متفاوت است ولی به طور کلی شامل اجزای زیر می باشند.

  1. پمپ
  2. الکتروموتور
  3. موتور دیزل
  4. تابلوبرق
  5. پرشر سوئیچ یا پرشر ترنسمیتر
  6. اینورتر یا سافت استارتر
  7. HMI
  8. صافی
  9. فشار سنج
  10. شیرفلکه
  11. شیر یکطرفه
  12. منبع تحت فشار
  13. لرزه گیر
  14. کلکتور
  15. گیج
  16. فشار سنج
  17. منبع تحت فشار
  18. لرزه گیر


تعداد پمپ ها در بوستر پمپ

بسته به نیاز سیستم ها یا تعداد مصرف کننده و یا نوع مصرف و همچنین الزام استفاده از استاندارد خاص در طراحی، ساخت و همچنین نصب و راه اندازی بوستر پمپ، تعداد پمپها از دو تا پنج دستگاه متفاوت می باشد، ضمناً امکان تولید انواع بوستر پمپ با پمپ های افقی و عمودی با توجه به نوع کاربری و فضای در دسترس امکان پذیر است.


مزایای استفاده از بوستر پمپ دورمتغیر


  1. ثابت بودن فشار آب
  2. حذف ضربه کله قوچی به دلیل استفاده از منبع تحت فشار و اینورتر و پرشر ترنسمیتر
  3. کاهش استهلاک کوپلینگ، قطعات محرک پمپها، لوله و اتصالات آن
  4. کاهش هزینه های سرویس و نگهداری وافزایش طول عمر قطعات برقی و مکانیکی به کار رفته در بوستر پمپ
  5. کاهش هزینه های برق مصرفی
  6. کاهش صداهای ناشی از روشن وخاموش گردیدن پمپ‌ها


جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده قیمت بوستر پمپ در انواع آبرسانی و آتش نشانی به سایت بامین تهویه مراجعه نمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/pump-boster-pump/بوستر-پمپ-آبرسانی-و-آتش-نشانی


[ بازدید : 174 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سیستم های حرارتی برودتی و تجهیزات استخر است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار مقاله تحقیق متن بررسی راهنمایی شرکت پخش هورمونهای گیاهی در ایران نمایندگی بوش کرج دانلود اهنگ جدید آهنگ البوم ویدیو کلیپ متن شعر مهندسی نوین راهبند فروشگاه آبان روینا پروژکتور ال ای دی کلاه کاسکت خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]